No image

Neděle 4. září 2022

SC Pustá Polom – A muži    3:1  (1:1)

Po třech vítězných utkáních v řadě přišlo bohužel zaváhání v podobě prohry v regionálním derby v Pusté Polomi. Nutno přiznat, že domácí si vytvořili více brankových příležitostí, proto vyhráli asi zaslouženě.

Začátek utkání ale ovlivnili svými výroky rozhodčí. Nejprve v první minutě chybně odpískali ofsajd Adamu Šimečkovi, který by uháněl sám na brankáře. Ve druhé minutě odpískali čistý skluz Večerka jako faul. Z následné standartky se prosadili domácí a ujali se vedení. Poté se ještě dostali domácí do několika slibných šancí, avšak proti byl skvělý Štencel v naší bráně. Naši se příliš do ohrožení branky nedostávali. Výjimkou byla 35. min., když svou šanci využil Tonda Kubný a uzavřel tak poločasové skóre na 1:1.

Po přestávce se hrálo převážně mezi šestnáctkami, zajímavých okamžiků příliš nebylo. V 64. min. však přišlo rozhodnutí z kopačky Franka, který prostřelil našeho gólmana. Poté naši trochu zatlačili domácí, avšak čistou gólovku jsme si nevypracovali. Pojistku pro domácí přidal chvíli před koncem domácí Gebauer, který krásnou střelou z poloviny hřiště přehodil Štencela a upravil na konečných 3:1 pro domácí.

Diváci: 110

Branky: 3., 87. Gebauer Tomáš, 64. Frank Jan – 35. Kubný Antonín

Rozhodčí: Tomšík Zbyněk – Takáč Tibor, Slaný Jan.

Sestava: Štencel – Kollek F. (73. Kollek L.), Večerek, Ševior, Wirth René, Kryštof (73. Stuchlík O.), Wirth Robin, Kašný, Kubný, Stříbný Š. (73. Kraut), Šimeček

 

Sobota 3. září 2022

B muži – Bolatice B  0:4  (0:2)

Diváci: 45

Branky:  12., 34., 67. Maršák Daniel (pen.), 88. Grygar Lukáš

Sestava: Stříbný, Kretek, Bečica, Václavík D., Hahn, Návrat, Zbořil, Halfar O., Ullrich, Rycka, Jurček L.

Náhradníci: Vidlák M., Latka D., Šimeček Š.

 

Neděle 4. září 2022

SK Jiskra Rýmařov – St. dorost    1:3  (1:2)

Branky: 40. Křepelka Milan – 32., 35., 60. Stuchlík Ondřej

Sestava: Hartmann O., Liška, Hanták, Breksa, Bielák, Dlabola, Sotorník, Stuchlík O., Harazim (60. Stuchlík D.), Volný (88. Vitásek), Pašek (60. Stříbný V.)

SK Jiskra Rýmařov – Ml. dorost   0:3  (0:1)

Branky:  13. Birtek Michal, 67., 71. Václavík Adam

Sestava: Pavlovič, Mac, Hanták, Czieplý, Stříbný, Hanzlík, Besta, Grigarčík, Václavík A., Slanina, Kubný

Náhradníci: Poništ, Birtek, Liška, Pašek, Breksa, Kmrád, Slivka, Mrva