A mužstvo se umístilo ve středu tabulky, oba dorosty shodně na výborném 2. místě!

 

Posledním zápasem proti Oldřišovu skončila našim fotbalistům sezóna 2022/2023, ve které se umístili na solidním 8. místě. V kontextu celé sezóny předváděli dobrý fotbal a při bilanci 12 vítězství, 5 remíz a 13 porážek získali slušných 41 bodů. Oproti minulé sezóně jsme si sice o tři příčky pohoršili, ale při takové konkurenci je 8. příčka výborným výsledkem!

Po skončené sezóně došlo ke změně na trenérském postu. Dušan Christoph po čtyřech letech končí na lavičce kobeřických fotbalistů, a to na vlastní žádost. Jeho místo zaujme bývalý výborný gólman Petr Souček. Ten se k trenérské práci vrací po roční pauze.

Spolu s Dušanem Christophem končí také vedoucí Jan Čujek, který tuto funkci vykonával rovněž čtyři roky. Vedení TJ Sokol Kobeřice touto cestou oběma velmi děkuje za odvedenou práci a za skvělé zážitky, které během svého působení u našeho A mužstva nabídli našim fanouškům. Velmi si jejich práce vážíme a přejeme jim vše dobré do dalších let! Novému trenérovi Petru Součkovi přejeme hodně štěstí a povedené angažmá u našeho týmu!

Naše dorosty nám po celý rok dělaly velkou radost. Vyústěním všeho bylo konečné vynikající 2. místo pro obě kategorie s naprosto stejnou bilancí 18 vítězství, 3 remíz a 3 porážek. Oba tak získaly shodně 57 bodů, což je skvělý výsledek! Před oběma mužstvy skončil jen Rýmařov, respektive Horní Suchá. Jedná se o krásný výsledek a úspěch v konfrontaci se silnou konkurencí.

B mužstvo obsadilo v tabulce III. třídy sk. A konečné 6. místo se ziskem 32 bodů. Další naše mládežnické týmy hrály sice své soutěže, ale v jejich kategoriích nejde ani tak o výsledky, jako o radost ze hry. V uplynulé sezóně nás reprezentovali mladší žáci, starší a mladší přípravka a fotbalová miniškolička Sokolčata.

TJ Sokol Kobeřice by chtěl touto cestou velmi poděkovat všem hráčům a trenérům za příkladnou reprezentaci našeho klubu, potažmo celých Kobeřic. Děkujeme a všem přejeme krásné léto!

 

Sdílet