Mládežnické turnaje v nové hale v Kobeřicích

20. ledna 2024 Turnaj mladšího dorostu

Turnaj ml. dorostu se konal dne 20. ledna 2024 v nové hale ZŠ Kobeřice. Celkem se našeho turnaje zúčastnilo sedm mužstev připravených ukázat své dovednosti a vášeň pro sport. Každé mužstvo přineslo svůj unikátní styl a energii, což nám dalo příležitost zažít opravdu zajímavé a vyrovnané zápasy. Systém každý s každým nám umožnil vyzkoušet si odlišné taktiky a přístupy, což dodalo celému turnaji pestrost a napětí.

Je důležité zdůraznit, že zápasy nebyly pouze o vítězstvích a porážkách, ale především o radosti ze hry. Naše motto bylo jasné – nehrajeme o trofeje, ale především pro zábavu ze sportu. 

Turnaje se zúčastnili:

Kobeřice, Bolatice, Kravaře, Bohuslavice, Štěpánkovice, Strahovice, Malé Hoštice.

 

Marian Hanzlík, trenér ml. dorostu Kobeřic

 

29. ledna 2024 Turnaj mladších žáků

V neděli 29.1.2024 se konal v naší hale turnaj mladších žáků ročník 2011 a mladší, kde se naši borci umístili na skvělém 3. místě. Po skvěle rozehraném začátku turnaje, kdy jsme měli 3 vítězství se skórem 13:1, byly ambice atakovat tu nejvyšší příčku. Bohužel se 2 poslední klíčové zápasy se Štěpánkovicemi a Chuchelnou nepodařilo vyhrát.

Celkové pořadí turnaje bylo následující. Na 6. místě se umístil tým ze Strahovic, 5. místo patřilo Slavkovu, 4. místo pro Štěpánkovice. Před našimi kluky se na   2. pozici umístilo mužstvo z Dolního Benešova a celý turnaj právem vyhrálo mužstvo z Chuchelné s 13 body.

Všem týmům a hráčům děkujeme za předvedené výkony.

 

Jan Christoph, trenér ml. žáků Kobeřic

Sdílet