No image

Změna na pozici trenéra A mužstva

Vzhledem k závažným zdravotním komplikacím dosavadního trenéra Petra Součka muselo v uplynulých dnech vedení TJ Sokol Kobeřice řešit pozici nového trenéra A mužstva, kterým se stal Vilém Axmann.

Odchovanec chlebičovského a opavského fotbalu chytal v nejvyšší soutěži za Kaučuk Opava. Opavskou branku hájil ve vůbec prvním utkání tohoto klubu mezi elitou (domácí prohra 1:2 s Drnovicemi v sezóně 1994/95). V nižších soutěžích chytal za B-mužstvo Opavy, Rudou hvězdu Holešov (během ZVS), Vítkovice, Válcovny plechu Frýdek-Místek, Přerov, Kyjov a 1.HFK Olomouc. Od roku 2002 byl hráčem Mokrých Lazců, které ho ihned uvolnily na hostování do Dolního Benešova. Od roku 2005 byl hráčem Viktorie Chlebičov, odkud na jaře 2006 hostoval v SFC Opava.

Po skončení profesionální hráčské kariéry se stal trenérem. Působil jako trenér brankářů a mládeže v SFC Opava. V Opavě byl také vedoucím mužstva trenéra Karla Jarůška (2002-2003) a v letech 2009–2010 byl asistentem trenéra Radoslava Látala. V posledních letech trénoval tým SK Viktorie Chlebičov.

Nového trenéra u nás v Kobeřicích vítáme a přejeme mu hodně úspěchů na lavičce našeho A mužstva.

Petru Součkovi a jeho rodině přejeme v jeho nejtěžším životním zápase hodně sil a trpělivosti při rekonvalescenci! Věříme, že se časem opět připojí k našemu týmu a naváže tak na skvěle rozdělanou práci! Peťo myslíme na Tebe a přejeme hodně sil k zotavení! Ať se daří!!!

Sdílet