Kobeřice zklamaly

Neděle 24.3.2024

 A muži – Stonava    0:2 (0:1)

Kobeřicím jarní premiéra v Dolní Datyni příliš nevyšla, takže proti Stonavě se snažily o výsledkový reparát. Pod vedením zkušeného kouče Viléma Axmanna bohužel na domácí půdě zklamaly, když jim to skřípalo v ofenzivě, a navíc vyrobily velké hrubky.

Kobeřice přitom nezačaly špatně, když hledal Šimeček v dobré pozici Slaninu, jenže Orlová na poslední chvíli uhasila doutnající požár. O čtvrt hodinku později poslal Kašný do sólového nájezdu Šimečka, který ovšem velkou šanci zahodil, což se domácímu mužstvu vymstilo ve 37. minutě. Pořádnou porci smůly si vybral Ševior, protože hlavou přizvedl centr hostů, a to mimo dosah vlastního gólmana Štencela 0:1.

Bodové akcie Kobeřic se znovu výrazně snížily v 50. minutě. Streit napřáhl z dvaceti metrů a nádhernou ranou otřel balon o břevno – 0:2. Domácí fotbalisté se samozřejmě ještě snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale jejich tlak byl bezzubý. Kromě příležitosti Šimečka si nic pořádného nevypracovali.

„Musím uznat kvalitu soupeře, ale Stonavě jsme k vítězství pomohli, protože jsme dostali hodně laciné góly. Kluci dřeli, ale chyběla tomu větší kreativita. Bylo to všechno strašně na sílu bez nějakého nápadu,“ přiznal kobeřický stratég Vilém Axmann. (zdroj Region Opavsko) 

Branky: 37. Ševior vlastní, 50. Streit.

Rozhodčí: Herda – Tomšík, Slaný.

ŽK: Ševior, Večerek, Schlischka, Wirth Robin, Šimeček – Ruisl, Siekiera, Osvěčík.

Diváci: 147.

Kobeřice: Štencel – Stareček, Ševior, Večerek (81. Kolarčik), Schlischka (68. Hartmann), Petzuch (61. Kubný), Kašný, Robin Wirth, Kryštof (61. Š. Stříbný) – Slanina (81. M. Stříbný), Šimeček. Trenér: Vilém Axmann.  

Tabulka

 

Neděle 24.3.2024

St. dorost – Petřkovice 5:1

Branky: 3., 20. Stuchlík O., 17. Václavík, 63. Střibný, 65. Birtek – 42. Horský

Sestava: Hartmann O., Gross, Střibný, Hanták, Liška, Tomíček, Kubný, Birtek, Hanzlík (65. Poništ), Václavík A., Stuchlík O. (86. Nevřela)

Střídali: Pavlovič, Czieplý, Mrva, Grygarčík, Breksa

Tabulka st. dorostu

 

Ml. dorost – Petřkovice 0:2

Branky: 51. Endel, 75. (p) Anders

Sestava: Pavlovič, Poništ, Hanzlík, Mac, Kamrád, Grygarčík, Pašek, Mrva, Halděj, Herich, Duda

Střídali: Stříbný V., Bolacký, Muller, Stříbný V., Hrbáč, Litzka, Schweidler 

Tabulka ml. dorostu

 

Sobota 23.3.2024

Kravaře – Ml. žáci 4:0

Sestava: Pavlovič, Čirž, Herudek, Krettek, Mrovec, Juchelka, Melecký, Vidlák, Balarin, Letzián

Tabulka ml. žáků

Sdílet