Kobeřice odjely s prázdnou

 

Sobota 16.3.2024

 TJ Dolní Datyně – A muži    3:1 (2:1)

 

Zkušený kouč Vilém Axmann si odbyl ostrou premiéru na kobeřické lavičce proti havířovské Dolní Datyni. Hosté chtěli navázat na úspěšný podzim, jenže jejich sobotní soupeř byl jiného názoru a plány Slezanů překazil. Na umělce v Horní Suché zvítězil díky lepší produktivitě.

Kobeřice mohly litovat neproměněné tutovky Šimečka, kterého našel ve vápně Slanina, jenže domácí defenziva uhasila doutnající požár. Následoval dlouhý nákop Dolní Datyně, po němž propadl balon k Cilečkovi a ten otevřel skóre – 1:0. O chvíli později sice hosté odvrátili standardní situaci, ale pouze ke Kaduchovi, který ranou z dvaceti metrů zvýšil na 2:0. Bodové naděje Kobeřic trošku ožily těsně před přestávkou, kdy centroval kousek od rohové ho praporku Schlischka a míč z jeho kopačky nečekaně zaplul až do sítě – 2:1.

 Chleba se pak lámal zkraje druhé půle. Nejprve Kryštof ideálně nabil Šimečkovi, který bohužel vypálil nad břevno. Totožně pak dopadla příležitost Petzucha po zpětném pasu Šimečka. A do třetice Kobeřice selhaly při povedené akci Petzucha se Slaninou. Trest přišel v nastaveném čase, když hosté riskovali a Střižík poslal balon do jejich opuštěné kasy – 3:1.

„Myslím si, že to byl remízový zápas. Bohužel jsme dostali hodně laciné góly a sami jsme neproměnili spoustu vyložených šancí. Je to velká škoda, protože jsme si minimálně bod měli odvézt, posteskl si kobeřický trenér Vilém Axmann. (zdroj Region Opavsko)

 

Branky: 41. Cileček, 43. Kaduch, 90+3. Střižík – 45. Schlischka

Rozhodčí: Novák – Pasterčák, Svoboda.

Delegát: Urbanec Ing. Ludvík.

ŽK: Cileček, Stebel – Šimeček. 

Diváci: 71.

Kobeřice: Štencel – Stareček, Ševior, Večerek – Schlischka (76. P. Stuchlík), Petzuch (89. Střibný), Kašný (65. Kubný), Robin Wirth, Kryštof – Slanina (76. O. Stuchlík), Šimeček. Trenér: Vilém Axmann.  

Tabulka

 

Neděle 16.3.2024

St. dorost – Bohuslavice 11:1

Sestava: Pavlovič, Poništ, Hanzlík, Volný, Pašek, Birtek, Besta, Mrva, Grygarčík, Kubný, Liška, Breksa

Tabulka st. dorostu

 

Pátek 8.3.2024

Ml. dorost – Štěpánkovice 7:1

Branky: Mrva 2x, Václavík 2x, Kubný, Pašek, Birtek

Sestava: Pavlovič, Poništ, Hanzlík, Volný, Stříbný, Pašek, Birtek, Schweidler, Besta, Mrva, Václavík, Grygarčík, Kubný, Liška

Tabulka ml. dorostu

Sdílet