No image

Kobeřice neoslnily

Sobota 1.6.2024

Heřmanice – Kobeřice 3:0 (2:0)

Kobeřice mohly trošku pomoct Oldřišovu a Dolnímu Benešovu, protože se představily na půdě sestupem ohrožených Heřmanic. V Ostravě bohužel družina kouče Viléma Axmanna neuspěla, když dostala hloupé góly a také si mohla stěžovat na nepřízeň rozhodčích. 

Hosté sice od začátku kontrolovali balon, jenže z územní převahy dlouho nic nedokázali vytěžit. Domácí fotbalisté naopak prokázali skvělou produktivitu, když ve 23. minutě napřáhl z dvaceti metrů Velička a nádhernou ranou otevřel skóre 1:0. Vyrovnání viselo ve vzduchu po standardce Kašného se Štěpánem Stříbným, ale Ondřej Stuchlík hlavičkoval nepřesně. Další tvrdý direkt Kobeřice schytaly krátce před přestávkou. Račanský centroval a hostující gólman Štencel si balon k překvapení všech srazil do vlastní kasy – 2:0. 

Tým z Prajzské stále ještě neskládal zbraně, jenže se zakončením si příliš netykal. Ve stoprocentních šancích se objevili Slanina s Ondřejem Stuchlíkem, ale bodovou naději nevykřesali. Do zápasových statistik se tedy jako poslední zapsal heřmanický Opata, který zužitkoval smrtící kontr – 3:0. 

„Jsem naštvaný, protože jsme se porazili vlastní hloupostí. Dostali jsme velice laciné góly a sami jsme se neprosadili. Jinak ještě musím zmínit pomezní rozhodčí, kteří nás k ničemu nepustili a měli to zcela pod kontrolou,“ zlobil se kobeřický lodivod Vilém Axmann. (zdroj Region opavsko)  

Branky: 23. Velička, 40. Račanský, 72. Opata

Rozhodčí:  Tomšík – Pasterčák, Levinger 

ŽK:  Račanský – Ševior, Wirth, Kašný, Stříbný Š., Stříbný M., Hartmann

Diváci: 100

Kobeřice: Štencel – Schlischka, Ševior, Stareček, P. Stuchlík Kašný, Wirth – (75. Petzuch), Slanina (73. Kolarčik) – Š. Stříbný, O. Stuchlík, M. Stříbný (64. Hartmann). Trenér: Vilém Axmann.

 

Sobota 1. 6. 2024

Muži B – Strahovice B 5:0

Branky: 27. Návrat, 44. Kubný A., 61., 66. Hahn, 71. Václavík

Sestava: Stříbný, Halfar, Oberherr, Bedrich, Novák, Kretek, Kubný M., Stuchlík, Kubný A., Návrat, Moravec 

Střídali:  Vybíral, Hahn, Christoph, Václavík, Mrovec

 

Sobota 1.6.2024

Stará Bělá – St. dorost 0:5

Branky: 45. Andriiak, 51. Maksymchuk – 55. Tomíček 

Sestava: Hartmann O. (81. Pavlovič), Gross, Střibný, , Hanták, Liška, Kubný (75. Poništ), Besta (24. Mrva), Breksa, Volný, Birtek, Stuchlík (46. Hanzlík)

Střídali: Tomíček, Václavík, Czieplý

 

Stará Bělá – Ml. dorost 4:1

Branky: 9., 37., 47. Rác, 29. Žiga – 77. Sedláček

Sestava: Pavlovič, Poništ, Hanzlík V., Bolacký, Kamrád, Grigarčík, Pašek, Mrva, Schweidler, Černý, Hanzlík D. 

Střídali: Stříbný V., Halděj, Hartmann, Stříbný V., Sedláček, Litzka, Wróblewski

Tabulky

Sdílet