No image

Změna na pozici trenéra A mužstva

V nové sezóně krajského přeboru již nepovede naše A mužstvo dosavadní trenér Vilém Axmann, který u týmu po vzájemné dohodě skončil.

Trenéru Axmannovi velmi děkujeme za půlroční působení v Kobeřicích, neboť mužstvo převzal v nelehké situaci po onemocnění trenéra Petra Součka. Patří mu tak velké díky! Přejeme mu pevné zdraví a osobní i profesní úspěchy! Spolu s trenérem skončil také vedoucí Petr Schlischka, kterému rovněž velmi děkujeme za odvedené služby!

Pozici hlavního trenéra A mužstva zaujme Ondřej Ficek, který naposledy trénoval Město Albrechtice v 1. A třídě.

Ondřej Ficek se narodil v Opavě, kde vedly také jeho první fotbalové kroky. Do dorostu ho poté zlákal ostravský Baník a Ficek se zařadil mezi největší talenty klubu. Byl klíčovým hráčem reprezentací U18 i U19. V nabitém kádru A týmu Baníku se ale šikovný středopolař nedokázal napevno prosadit, a tak putoval v červenci 2008 na hostování do Karviné, kde se hostování změnilo v přestup. Po štaci v Karviné přišel přestup do rodné Opavy, kde hrál dva roky 2. ligu. Poté následovalo úspěšné působení ve třetiligových Petřkovicích. Poslední roky aktivní kariéry strávil střídavě v Rakousku, Břidličné a naposledy v Pusté Polomi, kde byl soupeřem našeho mužstva v krajském přeboru.

Novému trenérovi budou z pozice asistentů vypomáhat René Wirth a Jan Čujek. Novému trenérskému týmu přejeme hodně sportovních úspěchů v novém ročníku krajského přeboru! Ať se daří pánové!

 

Sdílet