No image

Kobeřice zahájily přípravu na nový ročník

Ve středu 10. července zahájily Kobeřice pod vedením nového trenéra Ondřeje Ficka přípravu na nový soutěžní ročník krajského přeboru. Během přípravného období sehrají tři přípravná utkání. První mistrovský zápas odehrají v sobotu 3. srpna v Brušperku.

Na zahajovacím tréninku se hlásilo velké množství hráčů stávajícího kádru doplněné o naše mladé dorostence. Po minulé sezoně ukončil hráčskou kariéru Petr Stuchlík, do Rakouska má namířeno Štěpán Stříbný a Oliver Hartmann odešel do Oldřišova. Z ročního působení v Městě Albrechtice se vrátil Alan Sotorník, do přípravy se zapojí také Tomáš Nováček z opavského dorostu a Michal Hanel z Bruntálu. O formě jejich působení se bude ještě jednat.

Přejeme mužstvu hodně sil do krátké přípravy a hodně štěstí v nové mistrovské sezóně!

Kádr pro letní přípravu:

Brankáři: Petr Štencel, Dominik Pavlovič

Hráči: Dominik Stareček, Ondřej Stuchlík, Martin Stříbný, Adam Hartmann, Antonín Kubný, Adam Šimeček, Andreas Kolarčík, Matěj Gross, Vojtěch Petzuch, Vojtěch Stříbný, Pavel Ševior, Tomáš Nováček, Robin Wirth, Ondřej Večerek, Petr Kašný, Zdeněk Kryštof, Martin Schlischka, Dominik Kraut, Alan Sotorník, Michal Hanel, Tobias Breksa, Max Slanina, Šimon Tomíček, Vojtěch Hanták

Trenér: Ondřej Ficek, asistenti: René Wirth, Jan Čujek

Přípravná utkání A mužstva

Neděle  14.7. 2024      16:30     A muži – MFK Kravaře

Úterý     23.7.2024       18:00     Štěpánkovice – A muži

Sobota  27.7.2024       17:30     Chlebičov – A muži

Sdílet