No image

O víkendu začne nový ročník krajského přeboru mužů

O nadcházejícím víkendu začne pro naše A mužstvo nová sezóna v krajském přeboru. Úvodní utkání sehrajeme v sobotu 3.8.2024 od 17 hod. v Brušperku.

Během krátké letní přípravy došlo ke změně na pozici hlavního trenéra, kterým se stal Ondřej Ficek. Mužstvo sehrálo celkem tři přípravná utkání. Nejprve jsme porazili v rámci Sportovní slavnosti Kravaře 2:1, poté jsme zvítězili vysoko 11:0 se Štěpánkovicemi a v generálce jsme přehráli Chlebičov 3:0.

Krajský přebor opustily po minulé sezóně Dolní Benešov a Oldřišov, kteří sestoupili do 1.A třídy. Do divize postoupila Pustá Polom a Petřvald na Moravě. Novými celky v krajském přeboru jsou Darkovičky, Raškovice a Staré Město u Frýdku Místku.

V kádru našeho mužstva došlo k několika změnám. S fotbalem skončil Petr Stuchlík, Oliver Hartmann odešel do Oldřišova a Štěpán Stříbný zamířil do Rakouska. Novici v kádru jsou Alan Sotorník, který se vrátil z Města Albrechtice a Tomáš Nováček, který přišel po konci v opavském dorostu. Svůj prostor v přípravě dostali také naši nadějní dorostenci Pavlovič, Slanina, Hanták, Gross, Tomíček, Breksa a Stříbný Vojta.

Přejeme našim hráčům úspěšný vstup do nového ročníku krajského přeboru. První domácí utkání sehrají v neděli 11. srpna od 17 hodin doma proti Heřmanicím. Na toto utkání Vás srdečně zveme!

Kobeřice do toho!

Sdílet