Neděle 29.9.2024

Kobeřice – Vřesina 2:2 (2:0)

Ostravská Vřesina měla zatopené hřiště, takže se s Kobeřicemi domluvila na výměně pořadatelství. Na domácí půdě měla družina kouče Ficka zápas báječně rozjetý, protože dala dva góly a směřovala k vítězství. Po přestávce ovšem domácí mužstvo vyklidilo pole a o nadějný náskok přišlo.

První tutovku sice zahodili hosté, ale pak už začaly diktovat tempo zápasu Kobeřice. Nejprve zahrozil Nováček, jenže po přihrávce Šimečka neprorazil defenzivní val soupeře. Více štěstí měl Večerek, když si v 19. minutě naběhl na roh Kryštofa a přesnou hlavičkou vymetl šibenici – 1:0. Hned vzápětí pálil Kolarčik a zaměstnal brankáře Simkaniče. Strážce vřesinské svatyně však podruhé inkasoval až v 39. minutě. Po rychlém brejku našel Nováček na malém vápně Hartmanna, který šikovně dloubl balon přes Šimkaniče – 2:0.

Po přestávce ještě nebezpečě pálil Hartmann, ale potom už převzali otěže hosté z Ostravy. Výrazné povzbuzení znamenala tečovaná rána Chobota, na kterou nedokázal gólman Štencel zareagovat – 2:1. O několik vteřin později vypálil Adam Hruzík a parádní bombou málem protrhl síť – 2:2. V závěru mohl rozhodnout kobeřický Kubný, jenže nebylo mu přáno.

„S prvním poločasem jsem spokojený, protože jsme byli lepším týmem a vytvořili jsme si dvougólový náskok. Ve druhé půli jsme ale přestali běhat. Mysleli jsme si, že to půjde samo a soupeř nás za tenhle vlažný přístup potrestal,“ zlobil se kobeřický stratég Ondřej Ficek. (zdroj Region Opavsko)

Branky: 19. Večerek, 39. Hartmann – 68. Chobot,71. Adam Hruzík.

Rozhodčí: Řezníček – Minich, Boček.  

ŽK: Schlischka, Hartmann, Večerek – Ponížil, Ulrich, Novák  

Diváci: 164. 

Sestava Kobeřic: Štencel – Večerek, Wirth, Stareček Nováček (78. Schlischka), Kašný (46. Petzuch), Kolarčik (78. Kubný), Kryštof – Hartmann (65. Stuchlík), Kraut, Šimeček (65. Slanina). Trenér: Ondřej Ficek. 

 

Sobota 28.9. 2024 

B muži – Závada 6:2  (4:1) 

Branky: 12., 79. Moravec, 14., 17. Kubný D., 42. Jurček, 51. Lasák (p) – 5., 90. Vitásek R.

Sestava: Pavlovič, Kretek, Stříbný M., Halfar, Hahn, Kubný M., Stuchlík, Bielák,  Mrovec, Moravec, Jurček L. 

Střídali: Kubný D., Pašek D., Czieplý, Grigarčík, Pašek E., Lasák, Poništ

 

Sobota 28.9.2024 

Darkovičky – Dorost 1:5 (1:1) 

Branky: 6. Sczurek – 13. Lipnický, 46. Střibný V., 48., 78. Grigarčík, 74. Birtek

Sestava: Pavlovič, Václavík A., Gross, Stříbný V., Kubný D., Střibný V., Hanzlík, Birtek, Lipnický, Mrva, Breksa

Střídali: Czieplý, Grigarčík, Pašek, Tomíček, Poništ, Slanina

Sdílet