Muži „A“ hrají důležité „derby“ s Kravařemi

V tomto kole sehrajeme prestižní utkání s Kravařemi. Bude se hrát o hodně, zvláště když Kravaře v minulém kole vyhrály a naši borci prohráli důležité utkání v Břidličné. Do utkání s Kravařemi nastupujeme po dvou porážkách a jsme na 15. místě tabulky se ziskem 20 bodů. Z tohoto pohledu je jasné, že body potřebujeme, neboť současné umístění není příliš lichotivé a my se dostali do sestupového pásma. Pokud si naši fotbalisté chtějí udržet naději na udržení v nejvyšší krajské soutěži, budou muset v utkání s Kravařemi bodovat. Že to nebude snadný úkol není nutno zdůrazňovat, zvláště když jsme v minulých dvou kolech prohráli a nedaří se nám proměňovat vytvořené gólové šance. V podzimním utkání jsme v Kravařích prohráli 1:2 a tak máme svému soupeři co oplácet.

Kravaře nastupují do utkání s námi jako třinácté mužstvo tabulky. Mají o tři body více a jejich umístění není také příliš lichotivé. Jde tedy o utkání dvou mužstev z dolní poloviny tabulky a navíc se jedná o utkání prestižní, derby. Lze tedy očekávat, že obě mužstva budou hrát s obrovským nasazením, takže lze očekávat zajímavou fotbalovou podívanou. Utkání krajského přeboru Kobeřice – Kravaře se bude hrát v neděli 17. dubna od 16:00 hodin.

V tomto kole dále hrají 

Vendryně – Pustá Polom

Vítkov – Český Těšín

Slavia Orlová – Polanka

Háj ve Slezsku – Heřmanice

Šenov – Břidličná

Markvartovice – Dětmarovice

Bohumín – Frenštát p. R. 

 

Muži „B“ zajíždějí k utkání se Slavií Opava

Po prohraném domácím utkání s Hradcem budou muži „B“ hrát venku se Slavií Opava, která je na 3. místě tabulky. Naši hráči jdou do utkání jako dvanácté mužstvo okresního přeboru. Domácí jsou tedy favorité a tak jakýkoli bodový zisk na půdě horkého favorita bude naším úspěchem. Utkání okresního přeboru Slavia Opava – Kobeřice „B“ se bude hrát v sobotu 16. dubna od 16:00 hodin. Odjezd k utkání je ve14:45.

V tomto kole hrají:

Slavia Opava – Kobeřice B

Vávrovice – Litultovice

Suché Lazce – Jakartovice

Hradec n/M – Pustá Polom B

Bělá – Malé Hoštice

Budišov n/B – Chlebičov „B“

Vřesina – Stěbořice

Dorostenci budou hrát v předzápase hlavního utkání s Dolním Benešovem

Dorostenci dělají našim fotbalovým fanouškům radost. Jsou jako nováček soutěže na 4. místě tabulky krajské soutěže. Doposud uhráli 31 bodů a v utkání s Dolním Benešovem jsou favority. Nyní jde o to tuto úlohu splnit. Dolní Benešov je na 10. místě s 19 body. V podzimním utkání jsme v Dolním Benešově vyhráli 2:0, když naše branky dali Tomáš Bolacký a Antonín Kubný. Utkání krajské soutěže dorostu se hraje v neděli 17. dubna ve 13:45 hodin.

 

V tomto kole hrají:

Vávrovice – Vratimov

Svinov – Rýmařov

Hradec n.M. – Studénka

Vítkov – Fulnek

Polanka – Stará Bělá

Darkovičky – Krásné Pole

Kobeřice – Dolní Benešov

Starší a mladší žáci v Darkovičkách

V sobotu 16. dubna sehrají starší a mladší žáci utkání v Darkovičkách. Bude se hrát ve 12:15 a ve 14:00 hodin. Společný odjezd je v 10:45 hodin.

 

Začínají rovněž přípravky

PO 18.4.2016 16:30 Kravaře Kobeřice mini starší
ST 20.4.2016 16:30 Bolatice Kobeřice mini mladší
22.4.2016 16:30 Chlebičov Kobeřice mini starší

Leave us a reply