V domácím prostředí přivítáme Ludgeřovice

Po vítězství v Darkovičkách budeme hrát opět v domácím prostředí, kde přivítáme celek Ludgeřovic. Do zápasu s námi nastupují hosté po domácí výhře nad  Velkými Heralticemi poměrem 2:0. Po tomto utkání má náš soupeř 34 bodů, tedy stejně jako naši borci. Bude se tedy jednat o souboj třetího se čtvrtým celkem tabulky krajské soutěže I.A třídy. Po jarních výsledcích těchto výsledcích soupeře můžeme konstatovat, že přivítáme jedno z nejlepších mužstev jara

Naši hráči jsou celkově na 4. místě tabulky a jdou do utkání po vítězství v Darkovičkách. Naši fanoušci věří, že vítězství nebylo náhodné a v utkání se silnými Ludgeřovice je potvrdí kvalitním výkonem, který by přinesl další vítězství pro naše barvy.  

Utkání krajské soutěže TJ Sokol Kobeřice – TJ Ludgeřovice  se bude hrát  v neděli 13. května 2018 od 16:30 hodin. Přijďte v hojném počtu povzbudit naše hráče. Zveme nejen všechny fotbalové příznivce.

 

  Program I. A třídy v tomto a příštím kole

Chlebičov – Darkovičky VítkovKobeřice
Krásné Loučky – Jakubčovice Ludgeřovice – Chlebičov
Velké Heraltice – Vítkov Jakubčovice – Kravaře
Mokré Lazce – Bolatice Hlubina – Oldřišov
Oldřišov – Slavkov Slavkov – Velké Heraltice
Kravaře – Hlubina Darkovičky – Mokré Lazce
KobeřiceLudgeřovice Bolatice – Krásné Loučky

 

Muži B budou hrát na půdě vedoucího Budišova

Celek Budišov nad Budišovkou je v současné době suverénně nejlepším celkem okresního přeboru. Soutěž vede s náskokem čtrnácti bodů. Doma dosud získali  25 bodů za 8 vítězství a jednu remízu.  

Naši hráči „B“ mužstva jsou po 19 utkáních na 8. místě, když získali 26 bodů. V osmi utkáních byli vítězní, 2x remizovali a 9x prohráli. Na hřištích soupeře jsme 3x vyhráli, 1x remizovali a 4x prohráli.

Utkání Budišov nad Budišovkou – Kobeřice „B“ se bude hrát v neděli 13. května 2018 v 16:30 hodin. Zveme na toto utkání všechny příznivce našeho „B“ mužstva.

Program okresního přeboru na toto a příští kolo

Dobroslavice – Hlavnice Hlavnice – Březová
Štítina – Otice Stěbořice – Litultovice
Březová – Stěbořice Vřesina – Budišov nad Budišovkou
Vřesina – Slavia Opava Kobeřice „B“Štítina
Litultovice – Dolní Životice Otice – Hněvošice
Budišov nad Budišovkou – Kobeřice „B“ Jakartovice – Dobroslavice
Hněvošice – Jakartovice  Dolní Životice – Slavia Opava

 

Dorostenci dnes hrají předzápas s Darkovičkami

Darkovičky se nachází na 5. místě tabulky s 25 body, když vyhráli 7 utkání, 8x remizovali a v pěti utkáních byli poraženi.

Naši hráči jsou na vedoucí pozici, když v domácím prostředí ještě neprohráli a mají 11 vítězných utkání. Soupeřům doma dali 48 a obdrželi 10 branek. Tedy velmi příznivá bilance a tak naši příznivci věří, že i dnešní zápas skončí jejich vítězstvím.

Utkání dorostu Kobeřice – Darkovičky bude hrát v neděli 13. května 2018 od 14:15 hodin. Zveme toto utkání všechny příznivce dorostu.

Program krajské soutěže dorostu v tomto a příštím kole

Ostrava – Jih – Svinov Polanka – Klimkovice
Heřmanice – Polanka Heřmanice – Rýmařov
Klimkovice – Dolní Lhota Svinov – Studénka
Rýmařov – Zlatníky Darkovičky – Fulnek
Dolní Benešov – Hradec nad Moravicí Dolní BenešovKobeřice
KobeřiceDarkovičky Hradec nad Moravicí – Horní Benešov
Horní Benešov – Fulnek Zlatníky – Dolní Lhota

 

Starší i mladší žáci pojedou do Vítkova

Utkání krajské soutěže starších a mladších žáků Vítkov – TJ Sokol Kobeřice  se bude hrát v sobotu 12. května 2018 od 9:00 respektive 10:45 hodin. Odjezd k utkání je v 7:15 hodin.  Zveme  všechny příznivce našich žákovských mužstev.

 

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply