Budeme hrát „derby“ v Bolaticích

Po vydřeném vítězství s Jakubčovicemi budou hrát naši fotbalisté „A“ mužstva s celkem Bolatic, kde to jistě nebude lehké, neboť se jedná o prestižní utkání dvou sousedních obcí. A jak už to bývá v takových tkáních, zde nejde jen o body do tabulky, ale i o zdravou prestiž, což by se mělo razit v samotném utkání, kdy budou hrát jednotliví hráči při vysokém nasazení. Navíc lze očekávat vysokou návštěvu. Bolatice jsou po třech utkáních se šesti body na 6. místě a doma budou chtít předvést co nejlepší výsledek, když navíc v minulém kole porazili Suché Lazce 2:1.

Naši hráči jdou po vítězství 3:2 nad Jakubčovicemi. Bilance vzájemných duelů z minulého ročníku je vyrovnaná, neboť jsme nejdříve v Bolaticích vyhráli 4:0, ale v domácím prostředí se nám už na jaře tolik nedařilo a prohráli 1:2. Naši fotbaloví fanoušci doufají, že hráči našeho celku přistoupí k utkání zodpovědně s nasazením  a nic neponechají náhodě.    

Utkání FK Bolatice – TJ Sokol Kobeřice se bude hrát v neděli 2. září 2018 od 16:30 hodin. K utkání se jede auty. Zveme do Bolatic všechny fotbalové fanoušky.

Program IA.třídy v tomto a příštím  kole

Velké Heraltice – Ludgeřovice Velké Heraltice – Ludgeřovice
Fulnek – Chlebičov Fulnek – Chlebičov
Jakubčovice – Mokré Lazce BolaticeKobeřice
Bolatice – Kobeřice Vřesina – Suché Lazce
Vřesina – Suché Lazce Slavkov – Kravaře
Slavkov – Kravaře Štěpánkovice – Darkovičky
Štěpánkovice – Darkovičky Jakubčovice – Mokré Lazce

 

Muži „B“ budou hrát se Stěbořicemi

Hráči našeho „B“ mužstva budou v dalším utkání okresního přeboru hrát v domácím prostředí a to s celkem Stěbořic, které jsou po třech utkáních na 10. místě se ziskem dvou bodů za remízy s Vřesinou a Litultovicemi.

Právě s Litultovicemi měli v minulém kole hrát naši hráči, ale pro malý počet hráčů nehráli. A tak na svém kontě stále mají jen jeden bod a jsou na 10. místě.

Utkání TJ Sokol Kobeřice „B“ – Stěbořice se bude hrát v sobotu 1. září od 16:30 hodin. Zveme všechny příznivce našeho „B“ mužstva.

Toto a příští kolo hrají

Jakartovice – Hlavnice Hlavnice – Vávrovice
Vávrovice – Služovice Kobeřice „B“Píšť
Březová – Štítina Stěbořice – Dobroslavice
Slavia Opava – Těškovice Těškovice – Vřesina
Kobeřice „B“ – Stěbořice Štítina – Slavia Opava
Vřesina – Dobroslavice Služovice – Březová
Píšť – Litultovice Litultovice – Jakartovice

 

Dorostenci zajíždějí k utkání s Rýmařovem

Po domácí porážce s  celkem Dolní Lhoty budou hrát naši dorostenci s mužstvem Rýmařova, které je na 11. místě tabulky krajské soutěže dorostu. Odehráli tři utkání, když jeden zápas remizovali s Hradcem poměrem 3:3, prohráli v Dolní Lhotě 0:4 a ve Fulneku 2:5.

Naši dorostenci prohráli s Hradcem 1:4 a doma s Dolní Lhotou 2:4. Mužstvům Rýmařova a našemu celku se nedaří jako v minulém ročníku, ale věřme pokud se týká našeho celku, že se mu v tomto duelu bude dařit tak jak by si jejich fanoušci přáli.

Utkání krajské soutěže dorostu Rýmařov – Kobeřice se bude hrát v neděli 2. září 2018 od 13:00 hodin. Odjezd na utkání je v 10:45 hodin. Zveme všechny příznivce našeho dorostu.

Toto  a příští kolo hrají

Hradec nad Moravicí – Světlá Hora Velká Polom – Háj ve Slezsku
Polanka – Velká Polom Světlá Hora – Dolní Lhota
Rýmařov – Kobeřice  FulnekKobeřice
Dolní Lhota – Hlučín B Darkovičky – Dolní Benešov
Vřesina – Fulnek Svinov – Hradec nad Moravicí
Háj ve Slezsku – Darkovičky Vřesina – Polanka
Dolní Benešov – Svinov Hlučín B – Rýmařov

 

V příštím kole sehrají starší a mladší žáci domácí utkání s Darkovičkami.

Utkání krajského přeboru starších a mladších žáků Kobeřice – Darkovičky se bude hrát v sobotu 1. září od 12:45 pro mladší a 14:30 pro starší žáky. Zveme všechny příznivce našich žákovských mužstev.

 

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply