Budeme hrát v domácím prostředí s Ludgeřovicemi

Po vítězství v prestižním utkání s Chlebičovem budou hrát hráči našeho A mužstva v domácím prostředí s celkem Ludgeřovic, které jsou po pěti utkáních na průběžném 13. místě tabulky I.A třídy. K nám přijížději hosté po domácím utkání s Bolaticemi, které vlivem viroźy v kádru sehráli až ve čtvrtek 27. září. Výsledek utkání nebyl do uzávěrky tohoto vydání znám. Jedná se tedy o utkání vedoucího celku se třináctým. To, že jsme na vedoucí pozici nás nemůže ani v tomto utkání zviklat, ale musíme  od samého začátku hrát zodpovědně a s vysokým nasazením, protože právě takováto utkání jsou velmi nebezpečná a zrádná, kdy se soupeř bude chtít na nás vytáhnout.

Naši hráči nastupují k utkání po vítězství v Chlebičově a do utkání jdou jako jediný dosud neporažený celek. Právě proto nesmíme svého soupeře podcenit.  

Utkání TJ Sokol Kobeřice – TJ Ludgeřovice se bude hrát v neděli 30. září 2018 od 15:30 na našem hřišti Zveme všechny příznivce dobrého fotbalu.

Program I. A třídy v tomto a příštím  kole

Velké Heraltice – Slavkov Suché Lazce – Chlebičov
Fulnek – Vřesina Ludgeřovice – Mokré Lazce
Jakubčovice – Kravaře Darkovičky – Kobeřice
Mokré Lazce – Chlebičov Kravaře – Bolatice
Bolatice – Darkovičky Vřesina – Jakubčovice
Kobeřice – Ludgeřovice Slavkov – Fulnek
Štěpánkovice – Suché Lazce Štěpánkovice – Velké Heraltice

 

 

Muži B budou hrát v Březové

Po týdenní přestávce se střetnou muži B na hřišti Březové, která je v současné době po sedmi utkáních na 10. místě tabulky okresního přeboru. Naši hráči jsou poslední s jedním bodem a na hřišti soupeře nemají co ztratit. Jde jen o to, aby se předčasně nevzdávali a k utkání nastoupili zodpovědně a s nasazením a touhou po vítězství. Věřme, že proto naši borci udělají vše a přivezou ze hřiště soupeře nějaké body.

Utkání okresního přeboru Březová – Kobeřice „B“ se bude hrát v sobotu 29. září 2018 od 15:30 hodin. Zveme všechny příznivce našeho „B“ mužstva.

 

Toto a příští kolo hrají

Jakartovice – Stěbořice Stěbořice – Štítina
Vávrovice – Píšť Hlavnice – Dobroslavice
BřezováKobeřice „B“ Jakartovice – Vávrovice
Slavia Opava – Litultovice Kobeřice „B“Slavia Opava
Dobroslavice – Služovice Píšť – Březová
Těškovice – Štítina Litultovice – Vřesina
Vřesina – Hlavnice Služovice – Těškovice

 

Dorostenci budou hrát v domácím prostředí se Svinovem

Po vítězství nad  Světlou Horou se střetnou naši dorostenci se Svinovem, který je na devátém místě krajské soutěže dorostu. K nám nastupuje s devítí body, když 3x vyhrál a 4x prohrál.

Naši 4x po sobě vyhráli, což je vyneslo se 12 body na průběžné 7. místo krajské soutěže dorostu. Do utkání nastupujeme po vítězství se Světlou Horou a jejich fanoušci doufají, že i v utkání se Svinovem nic nepodcení a naváží na předešlá vítězství.

Utkání dorostu Kobeřice – Svinov se bude hrát v neděli 30. září 2018 od 13:15 hodin. Přijďte na naše hřiště povzbudit naše dorostence.

Toto  a příští kolo hrají

Hradec nad Moravicí – Vřesina Velká Polom – Rýmařov
Rýmařov – Darkovičky Polanka – Hradec nad Moravicí
KobeřiceSvinov Fulnek – Světlá Hora
Háj ve Slezsku – Fulnek Darkovičky – Kobeřice
Dolní Benešov – Polanka Svinov – Hlučín B
Dolní Lhota – Velká Polom Vřesina – Dolní Lhota
Hlučín B – Světlá Hora Háj ve Slezsku – Dolní Benešov

 

V příštím kole budou starší a mladší žáci hrát na hřišti Havířova.  Utkání krajského přeboru Havířov – Kobeřice se bude hrát v sobotu 29. září 2018 od 13:30 pro mladší a 15:00 pro sterší žáky. Společný odjezd je v 11:30 hodin. Zveme všechny příznivce našich žákovských mužstev.

 

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply