A muži mají o nadcházejícím víkendu volno.

Muži „B“ jedou na hřiště Slavie Píšť

Po další vysoké porážce budou hrát naši muži B na hřišti Slavie Píšť, která je na 11. Místě se ziskem 16 bodů, když 4x vyhrála, 4x remizovala a 9 x prohrála.

Naši hráči jsou v okresním přeboru poslední se sedmi body, když 2x vyhráli, 1x remízovali a 14x prohráli. V tomto utkání nejsme dle výsledků favority, ale můžeme svého soupeře zaskočit a protrhnout tak neúspěchy z minulých utkání.

Utkání okresního přeboru Slavia Píšť – Kobeřice B se bude hrát v neděli 21. dubna 2019 od 16:00 hodin. Zveme všechny příznivce našeho B mužstva. 

Dorostenci budou hrát s Fulnekem    

Po utkání s Rýmařovem budou naši dorostenci hrát s dorostenci Fulneku, kteří jsou na 11. místě tabulky krajské soutěže dorostu, když ve třech  utkáních vyhráli, ve třech remizovali a v jedenácti prohráli.

Naši jsou na 4. místě, když 11x vyhráli a v pěti utkáních prohráli. Podzimní vzájemný duel skončil našim vítězstvím 5:1. A tak doufejme, že naši dorostenci ve vzájemném utkání potvrdí vítězství z podzimu.

Vážení fotbaloví přátelé, zveme Vás na utkání krajské soutěže dorostu Kobeřice – Fulnek, které se hraje v neděli 21. dubna 2019 od 13.45 hodin na našem hřišti.

Příští utkání sehrají starší a mladší žáci s mužstvem Horní Suché. Utkání se bude hrát v neděli 21. dubna 2019 od 10:00 hodin pro starší žáky a od 12:00  pro mladší žáky. Zveme všechny příznivce naších mužstev!

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply