Pojedeme na hřiště Lokomotivy Petrovice

Po domácí remíze 2:2 s Hájem ve Slezsku budou naši fotbalisté A mužstva hrát na hřišti LOKOMOTIvY  Petrovice, která má v současné době 4 body a je na 5. místě tabulky krajského přeboru. Dosud vyhrála doma s Dolní Datyni 3:1 a hrála 0:0 venku s Bystřicí.

Naši hráči remizovali 1:1 na hřišti Unie Hlubina a doma s Hájem ve Slezsku. Do utkání s celkem Lokomotivy Petrovice tedy jdeme s nováčkovským nadšením a nadějí, že uhrajeme na hřišti těžkého soupeře dobrý výsledek.

Utkání krajského přeboru Petrovice – Kobeřice se bude hrát v sobotu 17. srpna 2019 od 17 hod. K utkání se jede auty. Zveme na toto utkání všechny fotbalové fanoušky!

Toto a příští kolo v krajském přeboru hrají

Břidličná – Oldřišov Fulnek – Loko. Petrovice
Šenov – Bílovec Čeladná – Háj ve Slezsku
Český Těšín – Pustá Polom Břidličná – Šenov
Hlubina – Čeladná Pustá Polom – Hlubina
Háj ve Slezsku – Fulnek Bílovec – Český Těšín
Loko. PetroviceKobeřice Oldřišov – Dolní Datyně
Brušperk – Dolní Datyně Bystřice – Brušperk
Krnov – Bystřice Kobeřice – Krnov

 

Muži B začínají s Bolaticemi B 

Naši muži B sestoupili z okresního přeboru do okresní soutěže III. třídy. V úvodním utkání této soutěže budou mít za soupeře celek Bolatic B. Bude se hrát na hřišti soupeře a tak věřme, že naši borci jako se stupující celek potvrdí roli favorita a přivezou z Bolatic nějaké ty body.

Utkání okresní soutěže III. třídy Bolatice B – Kobeřice B se bude hrát v sobotu 17. srpna 2019 od 13:00  hodin na hřišti v Bolaticích. Zveme na toto utkání všechny příznivce našeho B mužstva.

 

Sdílet

Leave us a reply